Моля, преди да излезнете от Вашия акаунт, изберете една от посочените по-долу опции.

 
 

За острова

Тюркоазено сини води и романтични залези.

Форматът

Най-луксозното риалити шоу „Островът на изкушението” е световен формат, в който 4 двойки, избрани чрез кастинг, отиват на екзотичен остров, за да проверят има ли бъдеще тяхната връзка. Шоуто има локални издания в 16 държави – САЩ, Австралия, Франция, Белгия, Норвегия, Италия, Германия, Унгария, Бразилия, Мексико, Сингапур, Китай, Великобритания, Холандия, Швеция и Дания. До момента във всички тези държави са излъчени около 30 сезона на риалити формата.

 

 

Първокласно обслужване и множество забавления.

България

„Островът на изкушението” ще изпрати на екзотичен остров 4 двойки, които имат сериозна интимна връзка помежду си, но нямат сключен граждански брак и деца. Те ще имат уникалната възможност за незабравима почивка при VIP условия на живот, без да бъдат подлагани на никакви физически изпитания. След като пристигнат на острова, двойките ще се разделят за известно време. Престоят им ще бъде подсигурен изцяло в стила „ваканция на частен остров”.

Уютни кабани на плажа с условия за пълен релакс с коктейл в ръка.

Островът, на който ще тече първия български сезон на шоуто хармонира напълно с концепцията на предаването – да е отдалечен на десетки хиляди километра от България, дори от Европа, окъпан от синьозелени води и непестелив разкош.

С всички тези условия на живот ще разполагат и необвързаните жени и мъже, които ще живеят заедно с двойките на „Островът на Изкушението”.
Двойките, както и „сингълите” ще бъдат избрани чрез кастинг. Записването за участие в „Островът на Изкушението” стартира на 11 юни и ще продължи до полунощ на 29 юни.

 

 

Наградата

Райски остров с безкрайни слънчеви плажове.

В „Островът на изкушението” няма победител. Голямата награда за участниците в него е както самата почивка, достъпна за малцина в целия свят, така и увереността в силата на техните чувства.

Екзотични барове на плажа, всичко, което би могло да ви се прииска.

„Островът на изкушението” ще предложи на всеки, който има или няма колебания по отношение на своя партньор възможността за ултимативен тест на връзката с него в условия на живот, които надминават и най-смелите очаквания за лукс и разточителство.
„Островът на изкушението” е пищна ваканция само за отбрани, свръх-скъпи условия на живот и неповторима екзотика.

Безкрайни безгрижни дни в компанията на топъл бриз и палмови листа.

Шоуто ще разглежда кандидатури за участие на двойки в свободно съжителство, които нямат деца и които все още не са взели най-сериозното решение – да обвържат връзката си с граждански брак, както и на необвързани в момента атрактивни жени и мъже.